C#-ben hogyan írhatom ki a következőt?
Figyelt kérdés
Formos programot csinálok.
Az egyik textboxba egy változó értékát akarom kiírni és ennek végére azt, hogy m^2. Tehát most tanuljuk a programozást és elgondolkodtatóul kaptunk egy házit, amiben ki kell számolni egy téglatest felszínét.
textBox1.Text=fel.ToString();
a "fel" érték végére hogyan tudom tenni a m^2-t?
2012. okt. 26. 15:22
1/9 anonim válasza:
textBox1.Text = fel.ToString()+" m^2";
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. okt. 26. 15:24
3/9 A kérdező kommentje:
Csak a 2-t nem rakta felső indexbe.
2012. okt. 26. 15:25
4/9 anonim válasza:
oh, azt hittem konkrétan ezt a stringet szeretnéd hozzáfűzni. Nos megoldható a superscript-té alakítás is, de szerintem tőletek nem kérik azt ha még kezdők vagytok, egyáltalán nem olyan triviális a dolog
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem kérte, csak magamnak akarom, így jobban néz ki.
2012. okt. 26. 15:42
6/9 anonim válasza:
Szerintem még ne akard :) mutathatok kódot, de nincs értelme olyasmit begépelned, amit nem értesz. A példakódokat akkor van értelme használni, ha tudod mit miért csinál.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor mikor fogom megtanulni?
Én ezen az ágon gondolkozom továbbtanulni.
A tanár meg mondja: "Ezt még nem vesszük" :)
2012. okt. 26. 16:05
8/9 anonim válasza:
Majd ha az alapokon túlléptél. Például hogy hogyan lehet két stringet összefűzni, ez elég alapvető dolog.
9/9 A kérdező kommentje:
Megvan! ²
2012. okt. 26. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!