Megérné programozónak tanulom?
most értem ahhoz a ponthoz hogy elszeretném dönteni hogy mi is legyen, informatika szakra mennék és le kéne tennem az angol nyelvvizsgát? külföldön és magyarországon mennyit keresnek a programozók, nagyon nehéz csinálni? Fősulira vagy egyetemre menjek éretségi után? a nőket is olyan jól keresik és megfizetik mint a férfiakat?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) 13/L
Még van időd eldönteni, hogy mi legyél.
Amennyiben a programozás érdekel, akkor remélem a matekkal is nagy barátságban vagy, illetve kerülj abba minél hamarabb!
Arra pedig, hogy olyan középsuliba érdemes menni, ahol az alapokat tanítják csak annyit mondanék, hogy ha érdekel, akkor mire odajutsz, már RÉGEN túl leszel azon a szinten amit ott leadnak.
Inkább válassz egy jó, erős sulit ahol a matekot rendesen megtanítják, mert amennyiben az informatika érdekel, azzal nem lesz gondod az "alsóbb szinteken".
Később pedig egy egyetemen érdemes mindenképpen választani. Ott sem konkrétan programozni tanítanak, hanem adnak egy átfogó kiinduló elméleti alapot, amiről szépen te magad fel tudod építeni a tudásod.
Fizetni pedig ha jó vagy, jól megfizetnek.
@08:00: Itt szerintem az előző a középiskoláról beszélt.
Az egyetemen tényleg hall új dolgokat az ember. (Bár nekem az ELTE-n a programozás részből annyira sok újat nem mondtak, mivel önszorgalomból tanultam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!