Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan csinálhatok egy minecra...

V.Zoli kérdése:

Hogyan csinálhatok egy minecraft klienst a szerveremnek?

Figyelt kérdés

A kliens azért kellene mert így nem kellene majd Orebfuscator meg Anticheat plugin. Mert ha valaki moddolja akkor újra letölti a fájlokat. Ezeknek is van: szerver.minecraft.hu (minecraft.hu)

MesterMC

2012. okt. 13. 06:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy olvassák a GyK-t? Miért nem tőlük kérdezed meg a kliens készítés fortélyát?
2012. okt. 13. 08:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan egyszerű dolog... Nem értem mit kell rajta gondolkodni...

Leszeded a NetBeans -t, majd felrakod rá az LWJGL -t. Megy nyitod a Minecraft.jar -t. TADAAAAAM, azt írsz át amit akarsz.

2012. okt. 13. 09:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Ennyi???

Akk megpróbálom...

2012. okt. 13. 10:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Vazeratti-nak:kérdeztem már tőlük de nem árulnak el semmi infót a pluginokról meg a kliensről.
2012. okt. 13. 10:22
 5/10 anonim ***** válasza:
#2: csináltál is már ilyent? A jar fájlokban van forráskód is, nem csak lefordított osztályok?
2012. okt. 13. 11:42
 6/10 anonim válasza:

A MesterMC-sek homokosok, nem minden a saját pluginjuk és pénzt keresnek vele(?), hát hogynemár -.-'

Ezzel cseszik el a játékot, hogy akinek több a pénze az a jobb...

2012. okt. 13. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
De lefordított osztályok, de 2 minecraft.jar is van. A metódusokat, meg még néhány dolgot így is meg lehet oldani, pl.: Amikor belemegyünk a játékba ne az jelenjen meg, hogy Mojang, ha nem mondjuk szacs(szeretem a csokit). Mert valahol az AppData -ban ott van ez a mojang.jpg/bmp fájl.
2012. okt. 14. 05:57
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Ad 1. A minecraft forráskódjának visszafejtése illegális.

Ad 2. Gondolom, a szervereden így sincsenek 12-13 fönél többed. Nos a kliensel, 1-2 ember lesz csak.

Hogy miért?

van 100 minecraft szerver.

Amig le tölti a kliensed, feltelepíti, rá megy a szeródra, frissiti az kb 10 perc.

annyi idő alatt, én már egy házat is fel építenék

2012. okt. 19. 17:15
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: Most találtam meg a kérdést és a válaszod... a legjobbkor. Mikor van 10 perced? Kéne egy ház! :)
2014. aug. 24. 15:47
 10/10 anonim válasza:

Nézd meg KingEdwardx ツ kliens készítés videóját és megtudod,hogy hogy kell készíteni a klienst.

Aztán hozzáadod a szervert és azzal eggyütt feltöltöd netre.

2015. dec. 6. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!