Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki, aki ért a c++ nyelvhez...

Valaki, aki ért a c++ nyelvhez, meg az algoritmusokhoz, segítene a házimban?

Figyelt kérdés
az összegzés tételével ki kell számolnom, az első n négyzetszám átlagát. de nekem az egész témához közöm sincsen.
2012. okt. 10. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Hol akadtál el? Google-öztél már legalább egy fél órát a témában? A tételt megtaláltad már?
2012. okt. 10. 18:32
 2/7 A kérdező kommentje:
leírom a körülményeket. 16 éves lány vagyok és szőke.Magam sem értem miért jelentkeztem emelt infóra, annyit tudok,hogy ha most nem csinálom meg a házit,holnap egyest kapok. Ezért kértem s.o.s-t. :D meg van a tétel, de nem tudom,hogy eszik-e vagy isszák! :D
2012. okt. 10. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Te fiú vagy az tuti.

Egy nő csak úgy nem mutatkozik be.

2012. okt. 10. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:

#2: ahogy nagymamám mondta régebben: "kisfiam, ha felvetted a kolompot, akkor rázzad!"

Ha most megmondjuk a megoldást, akkor lehet, hogy nem kapsz egyest, de nem is tanulod meg és érettségin elhasalsz. Ha egyest kapsz az vagy elég ahhoz, hogy észhez térj v. esetleg elkaszálnak, és van még esélyed más érettségi tárgyat választani.

(miért gondolják azt a gyerekek, hogy ha tud FB-ozni, meg játszani, akkor neki informatikusnak kell mennie?)

2012. okt. 10. 21:14
 5/7 A kérdező kommentje:

pff. kösz a segítséget ;)

tényleg lány vagyok.

2012. okt. 11. 18:50
 6/7 A kérdező kommentje:

ja, és csak úgy leírnám,hogy félévkor sem biztos ,hogy le lehet adni egy emeltet. kivéve ha megbuksz. De minek vennél fel másikat, ha már van fél évnyi lemaradásom?

egyébként sem a facse miatt mentem emeltre. De te világ okosa, simizd meg a buksidat. Ha esélyem sincs tőled segítségre,akkor minek írtál? (költői kérdés volt,egy másodpercet sem akarok a válaszod olvasására elcseszni.)

Még egyszer köszi! <3 -.-

2012. okt. 11. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem olvasod el minek kérdezel?

Kapsz segítséget, de az hogy megoldjuk a házidat az nem segítség. Az egy probléma átalakítása egy másik problémává.

Hogy miért menj másik emeltre? Mert ha megtalálod azt a tárgyat ami hozzád közel áll, akkor még akár a félév lemaradást is le tudod küzdeni. De ha leküzdeni nem is sikerül legalább nem kaszálnak el, mint ahogy infóból elfognak.

2012. okt. 11. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!