Mi hiányzik a gépemröl?
Figyelt kérdés
Ha a flash player10-el nem csak a 9-el tudom megnézni a youtubon a videókat úgy hogy ne ugráljon!!!Már mindent kipróbáltam nem tudom mi lehet a probléma!!!És minden oldalhoz ált 10-es szükséges!
Előre is köszi a segítséget!
2009. júl. 31. 20:46
1/7 anonim válasza:
Milyen böngésződ van? Mozilla Firefox beépülő Adobe Flash Player 10-t itt találod: [link] Töltsd le az Asztalra és onnan betelepül a böngészőbe. De sok más lejátszó is van ott. Új a 3.5.1 Firefox-hoz a beépülő Windows Media Player 11 firefox.
2/7 anonim válasza:
Internet Explorerhez: [link] Keresd meg az IE-hez beépülőt.
3/7 anonim válasza:
Hát igen a flash player 10-el nekem is volt már gondom bőven... próbálj minnél újabb verziót felrakni, mert elvileg a 10-es flash playert hibásan adták ki.
Vagy használj valamilyen régebbit.
4/7 anonim válasza:
A régi gépemen ez a szemét Flash Player 10 az örületbe kergetett, Asztalra települt, de a Firefox-ba nem! Megnéztem alaposabban, mi a baja a Windows-nak vele: Lejárt az érvényessége, nem aláírva. Nagyon nehezen akarta elfogadni a Windows (joggal). Adobe nem éppen korrekt cég.
5/7 anonim válasza:
Töltsd le innen: [link] Telepitsd és futtasd le. Ellenőrizd le: Vezérlőpult/Programok telepitése, törlése. Ha ott benne van, akkor már működnie kell.
6/7 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne valakinek világos nem a flash player telepítésével van baj hanem azzal hogy nem úgy müködik ahogy kellene neki!A régebbiekkel jó minden de sokhelyen az új nélkül semmit nem tudok csinálni!!!
2009. aug. 2. 20:32
7/7 anonim válasza:
Egyébként vész van! Ne használd az Internet Explorer lejátszóját, mert veszélyes! Frissiteni kell. [link] Itt van link!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!