Billentyűzet általi monitor kikapcsolás lehetséges?
Üdv!
Szeretném beprogramozni hogy a monitorom billentyűnyomásra, vagy kombinációra kikapcsoljon, mivel kontakt hibás lett rajta a kikapcsoló gomb, és hasznos dolog is egyrészt. :)
FujitsuSiemens L22-1W a márkája, ha esetleg az is lényeges.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Üdv!
Üdv! Erről tudtam, de nekem a billentyűzettel kellene ezt megoldani :)
Windows7/64bit -es op. rendszerem van.
"Next you can go into the shortcut properties and assign a shortcut key, and then click Change Icon to pick a better one than the default."
Még ha nem lennének képek...
Köszönöm, mikor már végigolvastam rájöttem, meg is adtam hogy shift + z legyen, (de több kombinációval is próbáltam) de semmit nem csinál. Pedig hetedszer csináltam lépésről lépésre.
Azt viszont máshol olvastam hogy több mindentől is függ az hogy ez lehetséges, vagy nem.
A shift + z az nagy Z-t eredményez. Bármikor le akarod írni, hogy "Zoli a boltba ment" kikapcsol a monitor? Gyáááá
Valami kevésbé általánosat állíts be! Ctrl + Shift + Z már inkább.
Helló!
Tudom mire gondolsz, de akár hiszed akár nem én csak úgy tudok gyorsan gépelni, ha kis/nagybetű -nél a CapsLockot használom, mert nekem az úgy van beállítva hogy ha 1x lenyomom akkor csak 1x írjon nagy betűt, ha 2x lenyomom akkor van a folyamatos nagy, zseniális aki feltalálta ezt hogy ilyen opciót is belerakott, mert én írok a leggyorsabban, mivel ügyviteli szakon vagyok, ez nagyon nagy dolog :)
De azért köszönöm a figyelmeztetést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!