Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » SQL kérdés, nem hogy van ez?

SQL kérdés, nem hogy van ez?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem hogy tavaly voltam egy versenyen ahol excel és access feladatok voltak az excelem hibátlan lett de csak 9. lettem mert accessben tudtam hogy hogyan kéne megcisnálnom 2-3 feladatot de nem tudtam azon a sz*r rácson beállítani sql-t meg egyáltalán nem ismertem még DE most lehetőségem nyilt sql-t tanulni ami mindenképpen szükséges mert programozói pályát tervezek de a konkrét kérdésem: ha sql-ben elég jó leszek akkor könnyebben megfogok tudni egy két feladatot csinálni ha accessben sql nézetben csak beirogatom és kész? mert akkor igy lenne esélyem a versenyen ami pontokat érne felvételinél és minden pont számít :D
2012. szept. 6. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, de az accessnek az a "rácsos" felülete baromi primitív és egyszerű.

Egy kicsit érdemes lenne az alapoktól újra tanulni a használatát.

2012. szept. 6. 21:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Teljesen nulláról kezdem az SQL tanulását
2012. szept. 6. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Én csak biztatni tudlak az sql tanulásához. Jól fog jönni infó érettségin is, meg ha bármikor adatbázisba botlasz (pl webfejlesztőnek indulsz).
2012. szept. 6. 22:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!