Mit gondoltok erről az iskoláról? Az infósoknak Visual Basic, Php, c++-t tanítanak a programnyelveknél?
Melyikről?
Ha egy kérdést nem tudsz feltenni, hogy szeretnék programozni vagy átlátni egy összetettebb rendszert? :S
Amúgy szerintem minden iskola tanterve elérhető, használd a google-t!
Mit kellene gondolnunk? Programozni otthon fogsz igazán megtanulni, nem az iskolában. Iskolában az alapokat tanítják - ami oly mindegy milyen nyelven van -, az még jól is jön. Ha valóban érdekel a dolog, akkor mindegy mit tanultok, egy kicsit odafigyelsz, és máris nagyon könnyű.
Ha pedig valóban programozó akarsz lenni, úgyis autodidakta módon fogsz otthon keresgélni, tanulni sok-sok könyvből.
Bár nem tudom pontosan mit akartál ezzel a kérdéssel, mert nem írtad le, hogy mik a terveid.
Egyrészt az érdekelt volna,hogy kezdésnek ezen 3 nyelv jó-e?
Szeretném elvégezni a gimit majd továbbmenni a 2+1 éves teknikusira...
Sok szakma szimpi de igazán a szellemi munka azon belül az informatika és részeiben érzem otthon magam!A számítógép szerelés az már évekkel ezelőtt kezdtem...Gondoltam,ha a szerelést annyira élvezem és szeretem akkora többi is jó lesz.
Számítógép szerelés alatt mit értesz? Bedugdosni a kábeleket? Azt mindenki meg tudja, nameg semmi köze a programozáshoz. De hogyan lett "szimpi" a programozás ha még azt sem tudod hogyan kell?
A # 3/4-nek igaza volt, jól leírta. De ha a véleményem érdekel, a VB fölösleges. A másik kettőt még ajánlanám is.
Nem ,nem dudgosás...Bármi elromlik nem szuperál csere stb...én intézem...évek óta nem látott a gépem szervízt meg hasonlót ...
A programozás terén amilyen tapasztalataim vannak(Nemsok) addig tetszett...persze a felszín és a profizmus között van pár lépcsőfok
Szerintem először alapozni kell. A scratch jó bevezető a programozásba, jó kezdőnyelv lehet a Python. Utána jöhet a többi, de az már inkább érettségi után.
Nem nyelvet kell tanítani, hanem programozást, a nyelv csak eszköz ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!