Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit gondoltok erről az iskolár...

Mit gondoltok erről az iskoláról? Az infósoknak Visual Basic, Php, c++-t tanítanak a programnyelveknél?

Figyelt kérdés

2012. szept. 4. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Melyikről?

Ha egy kérdést nem tudsz feltenni, hogy szeretnék programozni vagy átlátni egy összetettebb rendszert? :S

Amúgy szerintem minden iskola tanterve elérhető, használd a google-t!

2012. szept. 4. 15:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Az lényegtelen,hogy melyik iskoláról van szó,de mi a véleményetek,hogy ezen3-at tanítják?
2012. szept. 4. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Mit kellene gondolnunk? Programozni otthon fogsz igazán megtanulni, nem az iskolában. Iskolában az alapokat tanítják - ami oly mindegy milyen nyelven van -, az még jól is jön. Ha valóban érdekel a dolog, akkor mindegy mit tanultok, egy kicsit odafigyelsz, és máris nagyon könnyű.

Ha pedig valóban programozó akarsz lenni, úgyis autodidakta módon fogsz otthon keresgélni, tanulni sok-sok könyvből.

Bár nem tudom pontosan mit akartál ezzel a kérdéssel, mert nem írtad le, hogy mik a terveid.

2012. szept. 4. 16:07
 4/8 A kérdező kommentje:

Egyrészt az érdekelt volna,hogy kezdésnek ezen 3 nyelv jó-e?

Szeretném elvégezni a gimit majd továbbmenni a 2+1 éves teknikusira...

Sok szakma szimpi de igazán a szellemi munka azon belül az informatika és részeiben érzem otthon magam!A számítógép szerelés az már évekkel ezelőtt kezdtem...Gondoltam,ha a szerelést annyira élvezem és szeretem akkora többi is jó lesz.

2012. szept. 4. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Számítógép szerelés alatt mit értesz? Bedugdosni a kábeleket? Azt mindenki meg tudja, nameg semmi köze a programozáshoz. De hogyan lett "szimpi" a programozás ha még azt sem tudod hogyan kell?

A # 3/4-nek igaza volt, jól leírta. De ha a véleményem érdekel, a VB fölösleges. A másik kettőt még ajánlanám is.

2012. szept. 4. 17:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem ,nem dudgosás...Bármi elromlik nem szuperál csere stb...én intézem...évek óta nem látott a gépem szervízt meg hasonlót ...

A programozás terén amilyen tapasztalataim vannak(Nemsok) addig tetszett...persze a felszín és a profizmus között van pár lépcsőfok

2012. szept. 4. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Visual Basic totál felesleges. A másik kettő oké. De azért nagyon sok múlik azon, hogy milyen színvonalon tanítják, és még több múlik azon, hogy milyen háttértudást adnak mellé. Mert egy nyelv szintaktikáját megtanulni kb. 1 hét, de programozni ennél sokkal többet jelent.
2012. szept. 5. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem először alapozni kell. A scratch jó bevezető a programozásba, jó kezdőnyelv lehet a Python. Utána jöhet a többi, de az már inkább érettségi után.

Nem nyelvet kell tanítani, hanem programozást, a nyelv csak eszköz ehhez.

2012. szept. 5. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!