Flash weboldalak fejlesztő szemszögéből! Milyen fejlesztői környezetre van hozzá szükségem egy flash weboldal programozásához és hogyan kell kézhez kapnom a látványtervet (eddig psd-PS-ban kaptam)?
Komplett flash oldalaknak nincs jövőjük. Látványosak, de megvan a maguk hátulütői.
Önfejlesztés céljából természetesen tökéletes, és pl. web marketingesek használják is, ahogy látod ezen az oldalon is jelen van. :)
Adobe Flash CS(valahány)-nyal próbálkozz első körben.
Felejtsd el a flash-t, minél hamarabb elhal ez a visszamaradott instabil technológia, annál jobb.
Helyette van HTML5+CSS3+JS, tessék azt használni.
Köszönöm! Használom őket! Egy ideig webfejlesztő cégnél dolgoztam, de most egy kisbabám született aki mellett gyed-en vagyok. Szeretném tartani a lépést mert tapasztalatból tudom, hogy nem azon múlik, hogy elterjed-e egy módszer, hogy hány ember ,,like-olja" (na nem bírtam kihagyni:D), hanem, hogy az eszközök fejlődése milyen irányt fog venni. ha minden ember otthonában megjelennének pillanatok alatt ezek az oldalak mert a mostani személyi gépek odáig fejlődnének... na akkor igen is lenne igény a szenzációs és futurisztikus weboldalaknak. Tehát a kérdés a következő: eddig van egy jó kis anyagom hozzá:
Ez tényleg nem tűnik idegennek:)
De kissé maradi vagyok, hogy nem tudom jól képzelem-e ezt a dolgot. Hogy megkapok egy grafikusi tervet minden szép dologgal (ismerettségek során találtam vállalkozót aki velem együtt szeretné elsajátítani grafikusként, aki eddig photoshopban dolgozott);
és utána én olyan visualstúdió szerűen nézetet váltok és minden elemhez eseményeket írok? nem tudom érthető-e a kérdés és bizonyára oltári baromságokat mondhatok azok számára akik értenek hozzá...
Most kicsit tegnap óta nem volt időm rá, de még keresgélnem kell. Először is: Milyen fejlesztői környezetre tudom ráhúzni ezt? Tudnátok ajánlani ilyet? természetesen megvásárolom legálisan, de tanfolyamra nem tudnék eljárkálni a kisbabám mellől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!