Lehet olyan vírust írni ami valakinek a számítógépéről letörli az adatokat?
Nem tudom, ezért kérdeztem :D :)
Köszi a választ! Ment a zöld pacsi.
Na jó rákérdezek: van is ilyen már és ha van én eltudnám küldeni 1 embernek?
A vírusok többségbe pont ezt teszi, mármint tökreteszi a gépet, adatot töröl stb...
Sőt, létezik ilyen ami, ami egy pár hibát megpróbál kihasználni, amivel fizikailag tönkreteszi a gépet.
Például ott a [link]
De te ne akarj ilyeneket küldözgetni.
Nem akarok ilyesmit küldeni csak kíváncsi voltam, hogy én is tudnék-e küldeni :)
Köszi a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld még a utolsónak is :D
iostream megszeretném kérdezni, hogy Te milyen programozási nyelveket tudsz és honnan tanulod?
Sok kérdésnél látom a neved a válaszolóknál és felkeltette az érdeklődésemet :)
Remélem iostream enm haragszik meg, hogy én válaszolok részben helyette.
Az ő válaszait nézve leginkább C++-ban és Pythonban van otthon, de sok más témában is hozzászól és ő már rég nem "tanul", sokkal inkább "tanít"/dolgozik ilyen területen.
Valószínűnek tartom azt is, hogy meg sem tudja pontosan az összes nyelvet nevezni amivel már dolga volt.
Nem azért mert ilyen profi, hanem mert egy programozót nem a nyelvek száma tesz jó programozóvá, hanem az, hogy ha leültetik egy gép elé egy adott nyelvvel, akkor azt képes használni és hamar megszokni a nyelv dokumentációja alapján is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!