Hogyan tudnék olyan programot készíteni ami random (véletlenszerű) (pl. ) jelszavakat generál?
Szívesen várom a normális válaszokat, lehetőleg hamar kéne a dolog, többet nem is tudok mondani, sajnos nem értek hozzá, (ha lehetséges .bat fájlban kéne). Hozzáteszem a "jelszóban" szerepelnie kellene kis- és nagybetűknek valamint számoknak, de írásjeleknek és ékezetes betűknek nem.
Még egy olyan fájlt is szeretnék csinálni, amit mikor megnyitok először egy .vbs fájlt nyit meg, amibe belekódoltam már, hogy egymás után 3 "hibaablakot" nyisson meg(az utolsó egy eldöntendő kérdés <Igen vagy Nem> ), s ha az igenre kattintok megnyit egy másik .bat fájlt.
Bocsánat ha rosszul fogalmaztam, siettem, és tényleg nem értek hozzá, elnézést ha az egész kérdés értelmetlen/megvalósíthatatlan!
Ez nagy részben megoldotta a dolgot, annyit még, hogy azt megtudom csinálni hogy ne csak számokat ha kis-nagybetűket ugyan olyan eséllyel generáljon mint számokat?
(ékezetes betűket és jeleket kivéve persze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!