Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Elfutna a gépemen a windows7?

Elfutna a gépemen a windows7?

Figyelt kérdés

a Gép:

AMD sempron proci 3000+

1.6ghz,1,50 giga ram

Ennyit tudok a gépemről szerintetek? (:

2012. júl. 25. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ne erőltesd.
2012. júl. 25. 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Elindulna, nekem 1 Gb RAM-mal ment, bár a proci az jobb volt. Viszont sokszor lefagyna, sima netezés közben is, helyedben inkább Windows XP-znék még.

Majd inkább a Windows 8-at próbáld meg, azzal talán nem lesz problémád.

2012. júl. 25. 11:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom informatikus haver azt mondja hogy elfutna, ha még fél giga ramot vennék és normálisan tudnák játszani is valamit pl.: cod4
2012. júl. 25. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
A Windows 7-hez kell ~2Gb RAM, kihasználja a teljes kapacitását a memóriáknak, így már a játék nem futhat tökéletesen.
2012. júl. 25. 13:04
 5/9 anonim válasza:
Az én gépem is ilyen! És Windows 7 starter van rajta már fél éve és nem fagy, meg gyors is. Van hozzá program, amivel lehet testreszabni a kinézetet: háttér téma stb.
2012. júl. 25. 18:26
 6/9 anonim válasza:
előző vagyok...100%-ig működik. Próbáld ki ajánlom! :) Ha kell segítség írj! :)
2012. júl. 25. 18:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi :D De win7et olyan telepíteni mint az xp-t? olyan bonyolult? mert eléggé hülye vagyok ezek terén (: meg honnan tudom beszerezni?
2012. júl. 25. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet kapni használtan is, úgy láttam, 30-40 ezer forintba kerül.

A telepítésben végigmehetsz minden bűvészkedés nélkül, már ha nincs a gépen más operációs rendszer. A particionálást, felhasználók létrehozását, jelszó adását utólag is elvégezheted. Nem bonyolult, és nem is kell érteni hozzá, csak nyomod, hogy tovább. Egy helyen kérni fogja a termékkulcsot, ekkor meg kell adnod a hozzá kapott kódot.

Ajánlott akár utólag is létrehozni egy nem admin felhasználót, mert veszélyes adminnal rákattintani valamire az interneten.

2012. júl. 26. 19:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Okés köszi :D
2012. júl. 26. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!