Linkelne valaki egy listát a python függvényekről? (lehetőleg magyar nyelvűt)
Tanulj meg angolul, mert anélkül az internetek nagy része értelmetlen. Márpedig programozni csak guglival lehet.
1. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Legalább olvasás szinten meg kell tanulni angolul. A programozási dokumentációk döntő többsége angolul van.
2. Abból, hogy függvénylistát keresel, arra következtetek, hogy valamilyen procedurális nyelv háttérrel érkezel. PHP/BASIC/C/PASCAL.
A python nyelv nem egészen így épül fel. Még ha procedúrális programot is írsz, akkor is objektumokkal és azok metódusaival dolgozol. A dokumentáció is így épül fel.
3. Az előttem szóló által megadott link a python beépített függvényeket mutatja. Ez csak a töredéke annak a funkcionalitásnak, amit a python a beépített könyvtárakkal együtt nyújtani tud.
Köszönöm a segítséget.
És más nyelvet még nem ismerek ezt is itthon kezdtem el tanulni. Emelt szintű érettségire készülök vele és van egy-két feladat amihez kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!