Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A hackeléshez kell gépi kódot...

A hackeléshez kell gépi kódot tudni?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a hackeléshez kell gépi kódot tudni . Ez igaz? És pontosan mit takar ez a "gép kód"

2012. júl. 23. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Az egyik ennél is fontosabb dolog egy keresőt használni tudni...

Amúgy pedig nem kell, elég az assemblyt ismereni és azt is főként csak a programok töréséhez a hackeléshez még csak nem is létszükséglet. Persze ott sem árt.

2012. júl. 23. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
gépi kód: [link]
2012. júl. 24. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem a hackelés inkább hálózati folyamat.
2012. júl. 24. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem te a crackelésre gondolsz.
2012. júl. 25. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy átlagos programnyelv, az adott OS-nek ad utasításokat (Jó tudom, hogy ez így szakszemmel baromság, de látom, hogy emberünk nem a kódolás mestere nah), míg a gépi kód közvetlen utasításokat ad a processzornak, stb. Ezért hívják szebben "Hardver közeli programozásnak"^^ És most komolyan örülj, hogy nem trollkodtam, mert ha meglátom, hogy egy kérdésben a Hack,-er szó szerepel, mindíg azt csinálom.. szóval szíííívesen.. am nem kötelező, de minnél többet tudsz, annál művészibben törsz. kész^^

UI.: Szóval ha tudsz palacsintát sütni, és úgy töröd fel a pentegon belső hálózatát, hogy közben fél kézzel forgatod a serpenyőt, nah akkor eszméletlen művészi, és kreatív hacker vagy:)

2012. júl. 25. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell, elég assembly-t tudni hozzá.
2012. júl. 25. 16:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat
2012. aug. 2. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!