Lehet olyan programot írni C++ban, ami egy billentyű lenyomását szimulálja?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogyha megnyitok egy notepad-ot, majd a programomat, akkor bizonyos időközönként beíródik pl egy O betű. Lehet ilyet? Ha igen, hogy? A válaszokat előre is köszönöm.2012. júl. 15. 14:57
1/3 anonim válasza:
persze hogy lehet ezt spammernek hivjak, ha raguglizol hogy spammer program biztosan ad ki nehanyat, ilyet pl mmorpgkben hasznalnak hogy automata lenyomkodja a billentyuket es igy ol mobokat , amig nem vagy gepnel
2/3 A kérdező kommentje:
jó, csak én a tudásomat akartam szélesíteni :D
2012. júl. 15. 15:13
3/3 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Sőt, baromi egyszerű.
FindWindow, SendMessage, SendInput,
ezeknek nézz utána a WinAPI-ban.
Gyakorlatilag ennyi:
FindWindow-val megkeresed a notepad ablakát,
aztán indítasz egy szálat, ami végtelen ciklusban SendMessage/SendInput-tal(má nem emléxek, melyik, régen WinAPI-ztam már) elküldi a HWND-nek a megfelelő input-ot, aztán sleep-el egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!