Domcsid kérdése:
C++! Hogyan lehet megcsinálni, hogy egy adott billentyűparancsra abbahagyja a ciklus futását?
Figyelt kérdés
Arra gondolok , hogy mondjuk az ESC megnyomására véget érjen a while(1) ciklus ...2012. júl. 11. 19:21
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ , Megoldottam , hogy egy általam választott karakterre lépjen ki .. de viszont .. hogy ESC re lépjen ki .. még mindig nem sikerült megoldanom .. Elnézést a bénaságomért .. (kezdő vagyok) ..
2012. júl. 12. 10:46
3/4 anonim válasza:
Az esc karakternek is van ascii kódja. Itt megtalálod: [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Igen az ASCII vel próbálkoztam , de csak kitörli a szöveget .. és elvileg utána enter nyomására működne ... xdd.. Segítenétek .??
#include<iostream>
#include<string>
using namespace std ;
int main()
{
int hosszusag ;
int a;
string szoveg ;
char c;
cout<<"Kilepeshez nyomd meg a ('ESC')-et . \n";
do{
cout<<"Irj be egy tetszoleges szoveget\n";
getline(cin ,szoveg);
hosszusag= szoveg.length();
cout<<hosszusag<<endl;
int i = hosszusag;
while(i>0)
{
i--;
cout<<szoveg[i];
}
c=getchar();
}
while (c != 27);
return 0;}
2012. júl. 12. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!