Egy Visual Basices programot ha ráteszem . Net - verzióra akkor futni fog az interneten?
Laikus vagyok . Egy chatbotoit írtam (chatbot.5mp.eu) most csak letölteni tudjatok. De én úgy akarom , hogy úgy fusson mint a cleverbot . Lehetséges ?
Válaszokat nagyon köszönöm .
Megnéztem a programot. Ez már most VB.NET-ben van írva, nem sima VB. Ez a program egy WinForms alkalmazás, így ez nem fut böngészőben. Ahhoz, hogy böngészőben fusson ASP.NET webalkalmazást vagy websiteot kell készítened. Ezt a WinFormshoz hasonlóan lehet készíteni, csak más a UI. Eseménykezelők gyakorlatilag ugyanazok lesznek.
Pár tanács: Nevezd el a vezérlőidet rendesen, jobban érthető lesz a kód, ha nem úgy hívják, hogy Button1, Label1, Label2. És az alkalmazásnévnek sem szép az, hogy WindowsApplication1:)
Ne írj olyan hosszú függvényeket, mint a Button_Click eseménykezelőd. Bár még elég kezdetleges a programod, de majd a jövőben hozz létre osztályokat ami a logikát tartalmazza, és ezt ki is rakhatod külön ClassLibraryba , és így ugyanazt a kódot tudod használni WinFormsból és ASP.NET-ből.
Nem .NET-re kell "átformálni", hiszen ez is .NET.
Neked egy másfajta project típus kell: ASP.NET.
File/New/Project/Web/ASP.NET Web Application
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!