Hogy csináljam?
Az miért van hogy néha annyira leszarom a programozást néha meg annyira akarom csinálni,beleásom magam nem régiben elkezdtem c++ tanulni 1 hétig még tanultam is de abbahagytam, de akarom tanulni de nem tudok oda koncentrálni hogy tanuljak.
Amúgy Turbo Pascalal kezdtem mert iskolába ezt tanuljuk, azzal is ugyan így vagyok egyszer akarom máskor nem.
Én is így vagyok vele.
De leszarom tanulom akkor is.
Még 3 hét és a 24 óráskönyvből mindent tudni fogok teljesen.
Aztán megyek a Stroustup c++ könyvre.
Aztán angolul megtanulok profin + gyakorlok nagyon sokat.
Aztán megtanulom a Qt,utánna az OpenGL majd bele ásom magam a Box2D,Bullet3D,és az OpenAL be is.
Aztán gyakorolok sokat,majd nekivágok egy csomó matek és fizika könyvnek.
Majd gyakorlok megint sokat és írok egy game enginét ez a terv lol :D
Az a baj hogy én is elterveztem hogy nagyon sok mindent,
tanulok angolt,programozást,matekot stb.stb.. ezekhez mindhez van letöltve könyv, tutorial de egyszerűen nem tudom hogy miért van ilyen zavarom hogy egyszer akarom egyszer nem
Nézz utána a neten.
Biztos találsz matekkönyveket.
Elég ha felmész egy online könyvshopba kiválasztod a kategóriát és lehet hogy lesz ott matek könyv.
De azért tanuld meg használni a keresőt :D
Hogy csináld:
1. Tanulj sok matekot.
2. Tanulj valamennyi fizikát.
3. Foglalkozz hetente legalább 8 órát programok írásával, kezdd egyszerűvel.
Ha így teszel, akkor 10 év és egy erős közepes programozó leszel.
Ha profi akarsz lenni, akkor rengeteget kell tanulni:
1. Algoritmuselmélet, számelmélet, valószínűségszámítás, lineáris algebra, formális nyelvek (egyetemi szinten)
2. Technológiák, a fordítóktól kezdve az adatbázisokig.
3. Nem árt némi filozófia és modellezés tanulása sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!