Ilynet hogy lehet csinalni mi kell hozza? Html alapu háttérként hasznalhato hattér amin van egy szem az asztalon és követi a egyhelyben állo szem az egérkurzort?
Ezt kérdésedet már egyszer megválaszoltam.
HTML ehhez nem elég.
JS megoldást már adtam (ráadásul copy/paste-et). Ha azzal nem tudtad megoldani, akkor fölösleges próbálkoznod.
Kezdjük azzal, hogy a Java-nak semmi köze a JavaScripthez.
Egyébként nem is francia az oldal.
Le van írva az is, hogyan kell használni, csak el kéne olvasni, amit írnak.
Ha nem tudod használni, akkor tanuld meg legalább a HTML alapjait, és hogyan kell abban JS-t meghívni! De ez is ott van az oldalon.
Ha így sem megy, akkor nézd meg a linkelt honlap forrását, és ott látni fogod, hogyan van felhasználva a JS. Ha a forrás értelmezése sem megy, akkor fölösleges próbálkoznod.
Szerintem, te nem gondoltad végig, mit is szeretnél. Amit te akarsz, ahhoz nem elég egy kép, ehhez 3D modellre van szükség és annak HTML-be történő beillesztésére. A 3D objektum HTML-ben történő megjelenítésére kiváló a FreeSpin 3D szoftver, a szemmozgás leprogramozásához pedig ActionScript programozási ismeretek kellenek. A 3D szemgolyót pedig egy 3D modellező alkalmazással (mondjuk 3D studio Max-szel vagy Blenderrel /ingyenes/) készíted el.
A FreeSpin 3D nem ingyenes. Innen be tudod szerezni:
A szoftver annyira nincs elterjedve, hogy ingyen biztos, hogy nem fogod sehonnan letölteni.
Szerintem, ha azzal a JavaScripttel nem boldogultál, amit ajánlottam neked, esélytelen, hogy egy ilyen összetett feladatot megoldj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!