Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit tegyek? (c++ és Java)

Mit tegyek? (c++ és Java)

Figyelt kérdés

Alap ismereteim meg vannak C alapú nyelvekből.

Nem tudom eldönteni, hogy melyikkel folytassam.

A Java és C++ -ra gondoltam.

Miért Java?: Egyszerűbbnek tűnik mint a c++, van egy klasszikus típusú telefonom, amire Javaban kell programot írni.

C++: Azt mondják jobb.

2012. jún. 18. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azt ajánlom, hogy sorban tanuld őket, és ne csak nyelveket tanulj hanem "technológiákat".

Kezdj el szerintem C++-ban belemélyülni az objektum orientált programozásba (jó mélyen) és ezután jöhetnek a java alapok, majd java alapú technológiák hada, attól függően, hogy mivel akarsz foglalkozni.

2012. jún. 18. 18:05
 2/3 _Jessy_ ***** válasza:
Telefonhoz is kell a C++ ha számításigényes programot akarsz írni, mert csak Java-ban írva az ilyesmi elfogadhatatlanul lassú.
2012. jún. 18. 21:37
 3/3 anonim válasza:

Soha nem lehet mondani hogy ez az amaz a jobb.

Mindig a kérdés mire melyik optimálisabb.

Felmérni előnyök hátrányokat, és ezután eldönthető.

Ha C után megtanulod a JAVA-t a C-t is tudni fogod, és ha fordítva akkor is igaz, persze a fő különbséget szem előtt kell tartani. Egyedül az objektumorientált szemlélet kell.

2012. jún. 24. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!