Hogy lehet ingyen megtanulni a C nyelvet (teljesen, vagy majdnem teljesen)?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 16:38
1/5 anonim válasza:
Google és youtube a barátod.1000 és 1000 C oktató videó van szerte az interneten, és ingyenesen, de ha komolyan akarsz foglalkozni vele ahhoz nem elég az internetről összeszedett tudás, hanem oda már kell egy kis pénz.
2/5 anonim válasza:
3/5 kisbeethowen válasza:
Szerezd be a "Együtt könnyebb a programozás C" könyvet kb 2000 Ft
4/5 anonim válasza:
Egy nyelvet igazából nem lehet teljesen vagy majdnem teljesen megtanulni. :)
Amúgy más is kérdezte már, hogy hol talál jó anyagokat C-hez, szóval nézz körül itt is, meg mindenfelé a neten. Van minden. A suli (fősuli, egyetem, OKJ, stb.) persze más kérdés, de az nem ingyenes.
5/5 Srapnel válasza:
Lehet, váratlanul fog érni, de egy nagyobb (városi) könyvtárba elmész, tuti találsz C könyvet, amit kikölcsönözhetsz. Azért vagyok biztos benne, mert 15 éve is volt. Tudom, mert magam is kölcsönöztem. De ha mégsincs és Budapesten laksz, akkor bemész a Műegyetem nagykönyvtárába, beíratkozol (személyi kell hozzá csak) és ott a számítógépes rendszerben megkeresheted és kikérheted. Nem tudom, mennyi egy évre a tagság, de szerintem az a "majdnem teljesen" kategóriája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!