C# Tcp mi az oka annak a hibának, hogy ezt a hibát írja? "A kért cím nem érvényes a hozzá tartozó környezetben"
Figyelt kérdés
A kód:
public static System.Collections.Hashtable clientLista = new System.Collections.Hashtable();
//létrehozza a klienslistát
public static System.Net.IPAddress ipAd = System.Net.IPAddress.Parse("ipcímem helyesen leírva");
public static System.Net.Sockets.TcpListener serverSocket = new System.Net.Sockets.TcpListener(ipAd, 8888);
public static void Main(string[] args)
{
int counter = 0;
serverSocket.Start(); //itt írja a hibát
Console.WriteLine("A szerver fut: "+serverSocket.LocalEndpoint);
Console.WriteLine("Várakozás a kapcsolatokra.....");
//Tovább felesleges leírnom, csak zavarna
2012. máj. 30. 17:06
1/5 iostream válasza:
Mi az a "helyesen leírva"? Honnan szedted az IP címet, és mi a formátuma?
2/5 A kérdező kommentje:
formátum : 00.000.000.000
gondoltam nem írom le azért az IP címem hogy mindenki lássa :)
2012. máj. 30. 20:14
3/5 iostream válasza:
Mivel ez egy belső hálós cím, senki nem ér vele semmit. Legalábbis ha saját magadhoz akarsz csatlakozni, akkor érdemes az 127.0.0.1 címhez csatlakozni. Na mindegy, nem ez a lényeg, nem értek hozzá, jónak tűnik a cím.
4/5 anonim válasza:
Véletlenül nem asp, wpf vagy silverlight? Ott lesznek problémák a sandboxban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!