Hogyan lehet Android applikációkat készíteni?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogyan lehet Androidra (esetleg iPhonra) applikációkat írni. Nemrégen kaptam egy androidos telefont. Nagyon megtetszett a sok letölthető program. Szeretnék én is ilyen programokat írni, de nem tudom hogyan kezdjek neki. Legtöbbször csak fizetős oldalakat találtam, ahol megtanítanának. Esetleg könyveket, videókat tudtok ajánlani?2012. máj. 10. 14:38
1/3 _Jessy_ válasza:
Ez sajnos nem megy ilyen könnyen :) Előbb tanulj meg valamennyire programozni (C,C++ - könnyebb lesz ezután a Java), aztán jöhet az OOP, Java, ezután nekikezdhetsz programot írni droidra...
2/3 anonim válasza:
Androidra Javaba lehet alkalmazasokat kesziteni, de ha nincs programozasi tapasztalatod nem ajanlom a Javat elso nyelvnek.
iPhonra meg ObjectivC be lehet programokat irni,ami c kibovetve Smalltalk object-orientalt reszevel.
De akkor is en a c++ ajanlom kezdesnek.
3/3 anonim válasza:
Kicsit szívás az Androidos fejlesztés, van pár éves Java gyakorlatom, de azért kapkodom néha a fejem és a debuggert bújom, hogy mi a fenéért nem megy a telefonon a program....
Szóval előbb szerezz tapasztalatokat és légy szoros barátságban a java-val. Nem egy pár napos meló lesz, erre készülj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!