Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » MySQL kód, HELP (query) (? )

MySQL kód, HELP (query) (? )

Figyelt kérdés

Hy!

Lenne egy query kód:

INSERT INTO card SET id = '3', coins = '100', prices = '0', no = '12378988', pwd = '12378988', lock = '0';

Valamiért nem működik, ezt szeretném kérdezni hogy mi a baja, táblázat létezik mezők megvannak

2012. ápr. 28. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

azért nem működik, mert ez így nem jó

( [link] )

((vagy [link] ))

2012. ápr. 28. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Jónak kéne lennie. Ha ez így nem működik, akkor:

insert into card (rekord1, rekord2, rekord3) values ('érték1', 'érték2', 'érték3')

2012. ápr. 28. 17:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Közben megoldottam egy angol leírással,csak nem írtam, az első válaszoló 2. linkje segített

Köszi!

2., a te megoldásoddal oldottam meg(az van az oldalon) , kicsit későn írtad de azért köszi

dobom a zöldet mind a kettőtöknek

2012. ápr. 28. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:

A 2. válaszon nem tudom ki nyomogatott pirost, mert az a jó megoldás...

Ilyen SET-et az UPDATE-nél kell használni, INSERT-nél ez a VALUES-es megadás van.

(Nem bonyolult az SQL, ennyit illik megjegyezni.)

2012. ápr. 29. 03:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Ez is működőképes, weboldalban ezt használom regisztrációhoz, annak az átírása közben valamit biztos elírtam

Már mindegy, mert az új módszer már működik

2012. ápr. 29. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:

gondolom a "Jónak kéne lennie" kijelentés miatt kapta (de nem tőlem)

egyébként ugyan azt írta le utána amit belinkeltem (mivel ott az összes lehetőség le van írva, máshogy nem tudsz INSERT-elni)

2012. ápr. 29. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát igen. És akik negatívkodnak vajon ők is főiskolán/egyetemen tanulták az SQL-t?:) Szerintem a rekord szócska miatt tették, mert az valóban nem rekord hanem inkább mező. A rekord egy teljes 'sor' egy táblában, tehát egy egyed összes adata a rekord.
2012. ápr. 30. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!