MySQL kód, HELP (query) (? )
Hy!
Lenne egy query kód:
INSERT INTO card SET id = '3', coins = '100', prices = '0', no = '12378988', pwd = '12378988', lock = '0';
Valamiért nem működik, ezt szeretném kérdezni hogy mi a baja, táblázat létezik mezők megvannak
Jónak kéne lennie. Ha ez így nem működik, akkor:
insert into card (rekord1, rekord2, rekord3) values ('érték1', 'érték2', 'érték3')
Közben megoldottam egy angol leírással,csak nem írtam, az első válaszoló 2. linkje segített
Köszi!
2., a te megoldásoddal oldottam meg(az van az oldalon) , kicsit későn írtad de azért köszi
dobom a zöldet mind a kettőtöknek
A 2. válaszon nem tudom ki nyomogatott pirost, mert az a jó megoldás...
Ilyen SET-et az UPDATE-nél kell használni, INSERT-nél ez a VALUES-es megadás van.
(Nem bonyolult az SQL, ennyit illik megjegyezni.)
Ez is működőképes, weboldalban ezt használom regisztrációhoz, annak az átírása közben valamit biztos elírtam
Már mindegy, mert az új módszer már működik
gondolom a "Jónak kéne lennie" kijelentés miatt kapta (de nem tőlem)
egyébként ugyan azt írta le utána amit belinkeltem (mivel ott az összes lehetőség le van írva, máshogy nem tudsz INSERT-elni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!