Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha van itt játékprogramozó?

Ha van itt játékprogramozó?

Figyelt kérdés
Leírná melyik cégnél dolgozik? Csupán kíváncsiság.
2012. ápr. 25. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
nincs
2012. ápr. 25. 21:56
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
nem hiszem hogy itt ütik el a szabadidejüket xD
2012. ápr. 25. 22:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Olvastam 1-2 régi kérdésnél, aki azt írta, hogy az. És kíváncsi lettem, hol dolgozhatnak. :-)
2012. ápr. 25. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:

1-2 régi kérdésnél volt aki azt hazudta, hogy az és hülyeségekkel etette az embereket.

Amúgy aki ilyennel foglalkozik komolyan, kétlem, hogy nagyon ideje lenne ide járni, bár fene tudja....

Mi érdekel pontosan?

Vagy csak unatkozol?

2012. ápr. 26. 01:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Magyarországon tudtommal nincs konkrétan játékfejlesztéssel foglalkozó cég.. De attól még sokan foglalkoznak a témával, ki milyen szinten ugyebár..
2012. ápr. 26. 01:09
 6/9 A kérdező kommentje:

Csak kíváncsiság, ha esetleg valaki ezen a területen dolgozna, akkor milyen céghez sikerült bejutni. Nem feltétlenül MO-ra koncentrálva. Valamint fejlesztésen belül mivel foglalkozik.

Amúgy csubee, nekem úgy rémlik te is írtad 1 kérdéshez, hogy az vagy. De ha tévednék, elnézést.

2012. ápr. 26. 07:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen annak tartom magam, mivel erre koncentráltam. De ma Magyarországon ebből sajnos nem lehet megélni, így hát marad az otthoni "garázsfejlesztés" barátokkal..
2012. ápr. 26. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindenkinek !!

[link]

És nem csak ők vannak :))

2012. ápr. 26. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 26. 15:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!