Az Informatikán belül tudtok ajánlani olyan szakirányt amire van kereslet és a fizetés is korrekt a mai viszonyok között?
iostream
Köszönöm, hogy mondtál konkrét dolgot is, így nem lóg a levegőben, amit én mondtam. De egy példát én is tudok hozni, első félévben tanultuk a mátrixműveleteket. Mint akkor még általában snekinek, nekem sem volt fogalmam róla, konkrétan miért tanulunk ilyesmit. Aztán jött az Szgraf, OpenGl-el, és mit ad isten, hát nem előjött a háromdimenziós transzformációknál? :) Mégsem tanítanak felesleges dolgokat ez egyetemen (nem is lenne értelme). Más dolog használni egy függvényt pl. forgatásra, és egészen más érteni, hogy mi zajlik a háttérben.
Kedves válaszoló, aki azt írta, hogy nem kell a matek.
Remélem ezt nem gondoltad komolyan.
A proginfen taposom az utolsó 1-2 tárgyamat, és meg kell mondjam, minden perc hasznos volt, még ha nem is élveztem mindet. A munkámhoz meg elengedhetetlen.
Esküszöm, ha nem csak büfészakként akarod elvégezni, akkor meg fogod látni idővel, hogy igenis van értelme minden egyes műveletnek, amit megtaníttattak veled. Az igaz, hogy a matek néhány ága elvetemült és nehéz, de később kifizetődő lesz, ha komoly dolgokkal foglalkozol. Akár órák/napok/hetek komoly tökölését megspórolhatja egy jó gondolat, ami mit ad isten, a matematikai tudásodból fakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!