Java scriptel lehet olyan parancsod adni ami adott helyre klikkel DE AZ EGERET NEM VESZI KI AZ EMBER KEZÉBŐL?!
Elviszed az egeret, kattintasz, visszarakod az egeret :D Egy program számára ez a művelet bőven van olyan gyors, hogy még a Windows képfrissítés ideje alatt megtörténik (=nem veszel észre semmit).
Vagy windows api-n keresztül, akkor nem kell arrébb rakni az egeret. De hogy jscript alól megoldható-e, nem tudom.
Hol kell ez neked?
Amúgy ja előző jól mondja, az egy megoldás lehet.
Na jah én feltételeztem, hogy azon belül kell... :)
Nem tudom mit akarsz, de esélyes, hogy ez is elég lenne neked: [link]
kööszi a válaszokat (:
olyan program alapját szeretném tisztázni ami a böngészőben megcsinál dolgokat, egy adott oldalon, de úgy hogy ha leteszem tálcára a lapot akkor csinálhassak közben bármi mást ..
szóval annyi a lényeg hogy a program futása mellett szabadon lehessen használni a gépet !
Olyan nem tudsz.
Hacsak nem a futó program memóriarészébe nem injektálsz be információt, de az eléggé magas szintű tudást igényel.
Ahhoz, hogy kattintani tudj, (egyszerűen) a Windows (vagy egyéb oprendszer) által adott felületen tudsz alkotni - tehát csak arra tudsz kattintani, amit látsz.
Azt írta, hogy leteszi a tálcára a lapot. Úgy, amennyire tudom, nem tud böngészőn belül sem kattintgatni.
De lehet tévedek, csak nehezen képzelem el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!