Html-ben hogyan tudok olyat csinálni, hogy a kérdezők tudjanak írni a honlapra kommentet? tag-ek kel
Notepad++-ba írtam egy honlapot. A lényege az lenne, hogy az oldalt látogatók tudjanak rajta irogatni. Egy másik oldalnak a cset részét megnyitottam, és azt átmásoltam. A honlap megnyitásakor mindig kijön az ablak, és lehet is bele írni, de mikor a mehetre kattintok ezt írja ki:Ez a weboldal nem található
Nem található weboldal az internetcímen:file:///C:/Users/Peti/Desktop/comment.php?action=add
Hiba: 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND): A fájlt vagy könyvtárat nem sikerült megtalálni.
Mit csináljak? Mit írjak át?
Ejnye, Peti! Hát képes vagy a desktopon programozni? Legalább tedd be egy külön könyvtárba!
Hát igen, amit kimásoltál, az egy szimpla űrlap-féle lehet, ami önmagában semmire sem jó. A varázslat a kiértékelést végző PHP-fájlban van. Kíváncsi vagyok, sikerül-e azt is letöltened.
A klienst loptad le, de a szerver is kell hozzá, abban van a lényeg, és az bizony nem kerül a gépedre!
De ennyi tudással van ingyen szerver: Használj Facebook commentet! Ott tényleg csak ki kell másolni a klienst, és megy. Már a google is indexeli, mintha a honlap része lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!