Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Html-ben hogyan tudok olyat...

Peribond kérdése:

Html-ben hogyan tudok olyat csinálni, hogy a kérdezők tudjanak írni a honlapra kommentet? tag-ek kel

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 17:23
 1/8 iostream ***** válasza:
Sehogy. Javascript minimum kell hozzá.
2012. márc. 30. 17:41
 2/8 Graycow ***** válasza:
Ez már inkább a PHP asztala.
2012. márc. 30. 18:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Notepad++-ba írtam egy honlapot. A lényege az lenne, hogy az oldalt látogatók tudjanak rajta irogatni. Egy másik oldalnak a cset részét megnyitottam, és azt átmásoltam. A honlap megnyitásakor mindig kijön az ablak, és lehet is bele írni, de mikor a mehetre kattintok ezt írja ki:Ez a weboldal nem található

Nem található weboldal az internetcímen:file:///C:/Users/Peti/Desktop/comment.php?action=add

Hiba: 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND): A fájlt vagy könyvtárat nem sikerült megtalálni.

Mit csináljak? Mit írjak át?

2012. márc. 30. 19:13
 4/8 iostream ***** válasza:
Szerezd meg a comment.php fájlt.
2012. márc. 30. 19:23
 5/8 tabaki ***** válasza:

Ejnye, Peti! Hát képes vagy a desktopon programozni? Legalább tedd be egy külön könyvtárba!

Hát igen, amit kimásoltál, az egy szimpla űrlap-féle lehet, ami önmagában semmire sem jó. A varázslat a kiértékelést végző PHP-fájlban van. Kíváncsi vagyok, sikerül-e azt is letöltened.

2012. márc. 30. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:

A klienst loptad le, de a szerver is kell hozzá, abban van a lényeg, és az bizony nem kerül a gépedre!

De ennyi tudással van ingyen szerver: Használj Facebook commentet! Ott tényleg csak ki kell másolni a klienst, és megy. Már a google is indexeli, mintha a honlap része lenne.

2012. ápr. 4. 06:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Kösz tabaki. információd által ráébredtem a helyes megoldásra. mindenki másnak is kösz.
2012. ápr. 5. 09:07
 8/8 tabaki ***** válasza:
;)
2012. ápr. 5. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!