Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem megy Wamp-ban?

Miért nem megy Wamp-ban?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy a mybloggie 2.1.6 verziója nem működik a wampban... mindenféle hibát ír ki. az tuti, hogy a php kiterjesztésekkel van a baj, de azt nem tudom, hogy melyikel. :( atw szerverén tökéletesen működik! ott 1 hibát nem észleltem. kérlek segítsetek.

2012. márc. 6. 18:53
 1/4 ejbenjaro ***** válasza:
Mondjuk másold be ide a hibaüzeneteket. Aztán azt is jó lenne tudni, hogy jól van e telepítve és beállítva wamp. Más tartalomkezelő rendszert tudsz rá telepíteni? Az nem dobál hibákat?
2012. márc. 7. 07:34
 2/4 A kérdező kommentje:
nem. nem dobál ki semmilyen hibát. 100% hogy a php kiterjesztésekkel van a baj. nem tudja valaki, hogy az atw-n milyen beállítások vannak?
2012. márc. 7. 16:58
 3/4 anonim válasza:
egyeztess verziót (php, Apache, MySQL), a phpMyAdmin írja (jobb oldalt) alap beállítás szerint
2012. márc. 9. 08:21
 4/4 A kérdező kommentje:
mind a kettőtöknek ment a zöld pacsi. hiba oka: ahol az adatbázisokat csinálná ott TYPE='MyISEM' volt. és a TYPE már nem működik az újabb verzióban. hanem ENGINE='MyISEM' kell legyen. amúgy haladó vagyok a dologban. 16/f. :)
2012. márc. 11. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!