Milyen libeket kell tudnom és mennyi tanulásba fog kerülni, hogy ezt megtudjam csinálni?
C++ ban szeretném,és már tanulok a 24 órás könyvből.
Egy olyan program amit rendszergazdai jogosultsággal indulna és animációval és egy finom kellemes rövidke hanggal jöjjön elő egy kis logó a képernyőre majd ebben 5 másodperc múlva jelenjen meg egy üzenet egy csík amiben be lehet írni a kódot és két gomb amire rá lehet kattintani.Ha arra kattint,hogy "KILÉPEK" Akkor záródjon be a program,de ha arra kattint,hogy "INDÍTÁS" akkor jöjjön elő még egy kis ablak ami közli a használóval,hogy a "programnak helyes működéséhez át kell váltania egyszerű szín összeállításra" ha arra kattint,hogy "ÁTVÁLTOK" és ha jó a serial akkor átvált majd el indul és 11-szer elindítható lesz a program,De ha nem jó a serial akkor még kétszer próbálkozhat.De ha elrontsa azt a két lehetőséget is akkor fagyjon le a gépe míg ez végbe nem megy:a program automatikusan törölje magát,tegye magát a lomtárba és onnan csak magát törölje a lomtárból is gutmann módszerrel.Ez megoldható?
Ez volna a program eleje a logós rész.:)
Egyenlőre csak ennyit szeretnék megvalósítani.
Sokat fog kellenem tanulni,hogy ezt én teljesen egyedül meg tudjam írni notepad++ -al?
Van benne hang is ahhoz milyen lib volna a legjobb?
Vagyis szerintetek mi a legjobb ha egy programba hangokat akarnak tenni?És a grafikára?Gondolom mindenre megvan a legjobb lib nem?Melyek azok?Szerintetek 1000 évig fog tartani ha autodidakta módon tanulok?Ha nem akkor mennyit jósolnátok ha a 7 napján 4 napot tanulok mindig egy és fél órát.Könnyen megjegyzek dolgokat.
Meg majd egyszer saját fájl típust is szeretnék írni.Amibe bele teszem a programomat.Úgy szeretném,hogy ne csak egy axe -ból álljon.Hanem külön mappában a képek,hangok stb.
És az lehetséges,hogy lomtárba tegye magát a program majd csak saját magát törölje onnan(glutmann módszerrel)mást ne.Hallottam,hogy a glutmann módszer az lassú ezért le kéne,fagyjon a gépe egészen addig míg a törlés végbe nem megy. :D
Lehetséges megvalósítani minden részt ebből amit le írtam?
Fiú/12
Igen parancssorban írtam egy mini facebookot. :D
És egy adatbázis programot.
De szeretném megvalósítani azt amit le írtam.Csak nemtudom mit tanuljak hozzá.A Qt könyvet kéne megtanulnom meg az OpenGL igaz.
Ezek hiányoznak a tudásomból ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!