Hogyan lehet lefagyasztani a gépet?
Én csak a Windowshoz értek, azt simán le lehet fagyasztani. Kattints az egérrel mindenhova és hamarosan le fog fagyni! Egyébként nekem sikerült a "fagyasztás" több Linux disztribúcióval is!!! (Most fognak megkövezni a számítástechnikai zsenik, mert a Linux ellen szóltam.)
Vissza kérdeznék: miért akarod lefagyasztani a gépet?
A Windows XP az eddigi legjobb op.-rendszer, amit bárki tud használni!
Ha egy gép nem össze van csapva és nem a gagyi alkatrészek tömkelegét tartalmazza akkor nehéz csak úgy lefagyasztani.
Windows 7-et és Vistát lehet kékhaláloztatni XP-s driverek "felerőszakolásával", de ez nem normál működés.
Saját gépemen utoljára akkor volt "csak úgy" kékhalál, amikor a memória pár éve behalt. Inkább programhiba miatt szokotak gépek lefagyni, mint mondjuk a user "hülyesége" vagy épp kényszerítése miatt.
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\i8042prt\Parameters\CrashOnCtrlScroll
Set this DWORD value to 1. After a reboot, hold down the right CTRL key and hit the Scroll Lock key twice.
This generates a BSOD.
Sosem próbáltam, állítólag működik, legalábbis Win NT és 2000 esetében.
22:06
bizony hogy problémáid lesznek :D
egyébként a linuxon nincs "lefagyás" se kékhalál, itt kernel pánik van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!