Hogy kell kicsomagolni egy . Exe fájlt?
Sziasztok !
Van egy kis program exe fájlba azt szeretném kicsomagolni , magyarosítani , majd visszacsomagolni .
Ezt hogy érted. Kicsomagolni, csak olyan fájlt tudsz, ami valamilyen tömörítő programmal be van csomagolva.
Ha mondjuk az .exe fájl egy winrar-ba van tömörítve, akkor simán csomagold ki egy mappába. Menj be oda. Indítsd el, telepítsd egy újabb mappába, rakd bele a magyarosítást, és tedd vissza egy create install-ba, és tömörítsd vissza winrar-ba.
Hát ezt nem értem.
Ha exe telepítőt (önkicsomagoló állományt) akarsz kicsomagolni, arra használhatsz bármilyen kicsomagolót.
De egyébként itt vannak tool-ok, nézz szét.
Nem telepítő !!
Portable program !
Az exe egy tömörített fájl, bármit is állítottak előttem, futtatható állomány tömörítve.
Ha szerencséd van, és külön nyelvi állományokat kezel, azaz nem a programba építették a szöveget, hanem van pl. hun.lng, (eng.lng, vagy eng.txt, akármi, csak szöveges fájl legyen), nos... izé, akkor szerencséd van. :D Bináris állományban kicsivel nehézkesebb átírni...
Sajnos programot még nem használtam erre a célra, de talán az "exe decompress" kulcsszó hasznos lehet Google-n.
(Ui: azért rákerestem, nem néztem meg, de ez jól hangzik: [link]
Neked az UPXshell progira van szükséged. Ki és be csomagol .exe, .dll, .com, .sys, .ocx, .dpl, .bpl, .scr, .acm, .ax kiterjesztésű rendszerfájlokat többfajta módszerrel.
a következő oldalon érheted el a progit és magyarítását:
http(://)upxshell(.)sourceforge(.)net(/)index(.)html
A 17:30-as válaszoló vagyok.
A megadott oldalon lehet letölteni a progihoz magyar súgót (írjuk át a nevét a telepített mappában lévőre és írjuk felül az eredeti súgófájlt) a UPXShell progihoz. Az elsőre hibásnak jelenhet meg win7 oprendszeren, ha ez így van akkor jobb kattintás a súgó fájlra és a megjelenő menűben [tulajdonságok] (az a legalsó menüpont).
Az ablakban, az általános fülön legalúl oldjuk fel a letiltást és kész is vagyunk. Ezután már megjelenik a súgó szövege a súgó ablakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!