Betűtípus és nemkutya?
Figyelt kérdés
Két kérdésem lenne egyik nemkutyáról másik a betűtípusról
1.A nemkutyán vannak a vicces képek a trollface pokerface stb.. ezeket mivel csinálják meg(valami olyasmit hallotam h valami programmal)
2.Hogy tudok saját betűtípust készíteni???
Tudom a két kérdés nem összefüggő csak nem akartam várni 1 órát +-ba:)
2012. febr. 20. 18:00
1/7 anonim válasza:
2. Font Creator-ral tudsz saját betűtipust készíteni!
2/7 A kérdező kommentje:
Ja hallottam róla de hogyan valami leírást tudnál linkelni?
2012. febr. 20. 18:05
3/7 anonim válasza:
Állítólag felhasználóbarát felülettel bír: [link]
4/7 anonim válasza:
1. Bármilyen képszerkesztő programmal.
2. Biztos, hogy te KÉSZÍTENI akarsz sajátot? Ahhoz nem kevés türelem, idő és grafikai érzék kell. Ha új betűtípusokat akarsz letölteni akkor www.dafont.com
5/7 A kérdező kommentje:
igen szeretnék késziteni de nem olyant amit feltoltok csak magamnak kitalaltam eggyet es ugy szeretnem nem olyan pontosan
2012. febr. 20. 18:15
6/7 A kérdező kommentje:
Ja kepszerkeszto program ertem de mindenki barmit felrakhat ha vicces akkor elfogadjak nem lenyeges hogy legyen benne az az arc amiket szoktak hasznalni?
2012. febr. 20. 18:16
7/7 A kérdező kommentje:
a betűtípust tudom mostmar hasznalni csak az a gond hogy kell regisztrálni vagy megvenni mert hanem nem tudom elmenteni a betutipust.Mit csinaljaK?
2012. febr. 20. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!