Valaki tud segíteni egy nyomtató driver átírásában?
Sziasztok! A problémám az lenne, hogy van egy nyomtatóm, és nemrég raktam fel a 64bites win7-et. Nagy nehezen találtam hozzá drivert, csak annyi a probléma vele, hogy akármit nyomtatok, a legelső oldal mindig csak annyi, hogy a sarokban van egy smile, és amit akarok nyomtatni, az utána jön. Namármost ez eléggé zavaró, mivel egy papír feleslegesen kárba megy minden nyomtatáskor. Én arra gondolok, hogy a driver van így megírva. Esetleg ha valaki tudna segíteni, hogy mit tegyek vagy abban, hogyan tudnám kiszedni a driverből ezt a rész, azt nagyon megköszönném!
Előre is köszi mindent!
TallyGenicom 9035N
32bit alatt tökéletes volt, gondolom a 64bites drivert házilag írhatták át...
Hát azért ez nem annyira egyszerű!
Ha nincs meg a driver forráskódja, akkor nagyjából sehogy nem tudod átírni. Ha csak a dll-ek vannak meg, akkor viszonylag komoly reverse enginnering tapasztalat kell ahhoz, hogy megtaláld azt a programrészt, ami a smileyt odateszi. Enélkül teljesen esélytelen. Ráadásul értened kell kernel debuggerek működéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!