Milyen játékkészítő programok vannak?
Hát 2D-ben a legnépszerűbbek talán a Game Maker és a Game Editor. Ezekhez nem kell annyit programozni.
De az ilyen lövések szerintem annyira már nem egyszerűek. Főleg ha nem csak ilyen egyszerű, súrlódás (légellenállásos) nélküli parabolamodellt akarsz (45 fokos maximális távolsággal), hanem életszerűbb, súrlódásos, aszimmetrikus pályával (35 fok körüli maximális távolsággal).
Szia!
Én a The Games Factory 2-t javasolnám, vagy a Multimedia Fusion 2-t. Előbbi kicsit könnyebben kezelhető, utóbbi viszont jóval nagyobb teret enged a felhasználónak lehetőségek terén.
Ide kattintva ki is tudod próbálni bármelyiket:
Hihetetlen jó játékokat össze lehet vele hozni, én korábban ennek az elődjét (Klik & Play, TGF1) használtam éveken át, több tucat játékot készítettem vele. :) Egy kis összefoglaló ízelítőül - pár példa, hogy miket készíthetsz a segítségével hihetetlenül egyszerűen (fizetős játékokat is rendre készítenek vele!):
What can you make with Multimedia Fusion 2
Ha lusta vagy tanulni egyszerübb androidos alkalmazásoat is tudsz késziteni akkor app inventor!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!