Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen játékkészítő programok...

Milyen játékkészítő programok vannak?

Figyelt kérdés
2D-s játékot szeretnék csinálni, olyat, ahol valamilyen tárgyat minél messzebb ki kell lőni, úgy, hogy beállítod előtte a szöget és az erősséget. Az lenne a kérdésem, hogy ezt hogy lehet megoldani? Van rá valami online program, ahol be lehet rakni saját tereptárgyakat, meg képeket?
2012. febr. 18. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát 2D-ben a legnépszerűbbek talán a Game Maker és a Game Editor. Ezekhez nem kell annyit programozni.

De az ilyen lövések szerintem annyira már nem egyszerűek. Főleg ha nem csak ilyen egyszerű, súrlódás (légellenállásos) nélküli parabolamodellt akarsz (45 fokos maximális távolsággal), hanem életszerűbb, súrlódásos, aszimmetrikus pályával (35 fok körüli maximális távolsággal).

2012. febr. 19. 06:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a The Games Factory 2-t javasolnám, vagy a Multimedia Fusion 2-t. Előbbi kicsit könnyebben kezelhető, utóbbi viszont jóval nagyobb teret enged a felhasználónak lehetőségek terén.

Ide kattintva ki is tudod próbálni bármelyiket:

[link]

Hihetetlen jó játékokat össze lehet vele hozni, én korábban ennek az elődjét (Klik & Play, TGF1) használtam éveken át, több tucat játékot készítettem vele. :) Egy kis összefoglaló ízelítőül - pár példa, hogy miket készíthetsz a segítségével hihetetlenül egyszerűen (fizetős játékokat is rendre készítenek vele!):

What can you make with Multimedia Fusion 2

http://www.youtube.com/watch?v=fU1iR54_-iY

2012. febr. 25. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha lusta vagy tanulni egyszerübb androidos alkalmazásoat is tudsz késziteni akkor app inventor!!

[link]

2013. ápr. 24. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
bocs ezt nem ide akartam inri az androidost:D
2013. ápr. 30. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!