Szerintetek ha Elkészítettnék egy pc játékot akkor azt vennék? Úgy mint a Battlefieldet vagy a többit.
PS3 ra is ki lenne adva meg más konzolokra is.
Az volna a címe,hogy:Az új föld.
Alcíme is volna: Menekülés az ismeretlenbe.
Ezek lennének az első részben:
meglenne a magyarázat mi miért történik benne,hogy ész szerű legyen.De ezek volnának benne:
Be fog csapódni az Apofisz vulkánok törnek ki a Hold is megindul a föld felé a föld letér pályájáról,megtudja mindenki,nagy pánik tör ki mindenki rabol és egymást ölik hogy felkerüljenek arra a listára ami belépő jegy a hatalmas űrhajóra.csak 50 000 ember fér el benne.
A játék folyamán egyre jobban éget a nap fénye egyre több és brutálisabbak a természeti katasztrófák.
Egyszerű nem fontos emberként indulsz célod,hogy feljuss a hajóra.Majd idővel fontosabb emberré válsz a játék folyamán.Befejezésként pedig lássuk az űrhajóból ahogy a föld porrá válik.
A játék még egyszer hosszabb volna mint a battlefield harmadik része.Már mindent elterveztem nagyon élvezhető játékmenet volna.
Nem tudom mit láttok ebben de engem nagyon késztet,hogy megvalósíthassam de bonyolult meg kockázatos is.
Mit mondtok ti?
Látok magam előtt mindent és engem nagyon izgat az ötletem.
Ha azt mondom van olyan 200 000 euróm akkor azzal megcsináltathatnám?Elég lenne rá?
Mennyi az esélye,hogy a bevételemből legalább visszajön a 200k euró?Úgy mutatná az emberkét mint a dead spaceba.
Nincs game engine a 0-ról kéne leprogramozni az egészet.
Elég volna rá a 200 000 euró?És visszajönne az ára legalább?
Én szerinte lenne több bevétel 200k eurónál ti,hogy látjátok ezt?
Mindennek hivatalos úton kell történnie.
Gondoltam C++ ban kéne írni.Szerintem.
Sőt ragaszkodom a c++ hoz.
De vissza fog jönni a bevétel?Elég lesz rá a 200k euró?
Kedves előző!
Tipikus magyar mentalitás, hogy lusta vagy végigolvasni a hozzászólásokat. A keveset az Euróra írtuk ( mivel a kérdező megemlítette, hogy Eurója van:
"
Elég volna rá a 200 000 euró?És visszajönne az ára legalább?
"
Több millió dollár kell, ha nincs se tudása se pénze feld*ghatja magának!
1)Haver,ha még írni sem tudsz,mit akarsz?
2)200 000 euród van és nem tudsz írni?
3)Miért ragaszkodsz annyira a C++hoz?
4)Mindenki venné valaki utolsó magyar senki játékát?
Az esély:0%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!