Ez sikerülhet nekem egyszer?
Van egy álmom már régóta olyan mintha velem született volna.
Meg szeretném csinálni a falumat részletesen pontosan olyannak amilyen majd az embereket is pont úgy ahogy azok kinéznek.
Szeretném ha azoknak is szív verésük volna lélegezzenek is volna ér rendszerük maguktól gondolkoznának stb.
A falumat akarom pont olyannak amilyen a valóságban minden legapróbb részlettel együtt.
Az álmom megvalósítható?
Ha nemcsak egyedül dolgoznék ezen mert egyedül butaság lenne.Én programozom c++ ban mást nem tudok.
Majd komárom-ot is bele csinálni majd egész magyar országot + szlovákiát is. :D Micsoda buta álmok.
Értem majd nyerek a lottón. :D
Mennyi idő volna ezt megalkotni 4 emberrel.
Csak egy faluról van szó ahol iszonyat részletesen van kidolgozva minden az emberek viselkedése minden.
A valóságot megalkotni egy falun belül.
Ennyire legyen részletes minden:
Legyen tűz az melegítse fel a körülötte lévő levegőt és égjek meg ha közel megyek hozzá vagy ha a tűz nem jut elég oxigénhez akkor nagyon füstölni fog,szél esetében tovább terjedhet a tűz.
stb.
:D brutális egy álom de szerintem nem volna lehetetlen mert egy falu csak és azt kéne jól kidolgozni.
És az,hogy mi hogyan viszonyul mihez azt már a programozó meg tudja írni.Igaz?
ha megtudnád valósítani nem itt kérdezgetnél.
sajnos ez csak egy álom marad.
Ha sokat dolgozol vele, szerintem sikerülhet. Ilyen Sims jellegű valamire gondolsz? Osszátok be: 1. ember: grafika
2. ember: programozás 3. ember: grafika 4. ember: animálás
Egyébként sok szerencsét! Ha kész lesz akkor írd ki ide :))
Szerintem amugy nem rossz ötlet :)
1. ember: grafika
2. ember: programozás 3. ember: grafika 4. ember: animálás
? o.0 Meghibbantál? 2 ember grafikára már pazarlás, megoldja egy is. Animálásra több, mint 1 ember kell, minimum 3-4, és még a programozásra egyet? Programozni mindegyiknek kéne az alapok mellett.
Szval ha egy ember dupla erővel programoz, a másik 3 pedig félidőben programoz félidőben mást csinál, úgy kb 20 év. Mint látod 20:51, a kérdező részletesen akarja. Tehát nem sims szerűen, hanem attól részletesebben, jobban. Ami 4 emberrel min. 20 év. Ha mondjuk 3 év alatt kész akarnak lenni, akkor olyan 70 emberrel meg tudják csinálni, és 7milla kezdőtőkével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!