Lenne egy kérdésem! Hogyan kell megcsinálni, hogy ne egyesével kelljen kijelölni amik a Feladat. Pdf ben szerepelnek?
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni valamiben, leírtam PDF-be, hogy pontosan mit szeretnék kérdezni :
<-- Ebbe beleírtam
És ami a feladat.pdf ben szerepel (bsp file)
<-- EZ lenne
Láthatjátok, össze-összevisszaság van a szövegben, és hogyan kell (pl egy script;program segítségével) azt hogy az elérési útvonalakat (amik a pdf ben a példák nál vannak) azokat ne kézzel kelljen belemásolgatni egy lista.txt be? (a bsp fájl ból )
Mert kézzel több mint 4-5 óra 1 fájl.
"Láthatjátok, össze-összevisszaság van a szövegben ..."
Ez nem is szöveges fájl, ez szerintem valami térkép fájl lehet.
Ha mondjuk notepad++ - al nézed meg akkor láthatod, az egyéb nem alfanumerikus karaktereket is, itt pl NULL karaktert nem ugyan úgy látjuk mint a szóközt:
Látszik hogy egy elérési útvonalban vannak \ jelek és az nagol abc kisbetűit vagy akár számokat is tartalmaz és NULL karakter előzi meg és zárja.
Aztán van ilyen is:
"message" "Dueling Keeps"
"music" "music\fla22k_02.wav"
Ezek is kellenek?
Le kell írni hogy mit is keresel, összegyűjtöd az összes szabályt hogy minek kell teljesülni, ha az egész fájlt egy jel sorozatnak tekintjük akkor ebből a sorozatból azokat a részsorozatokat keressük melyekre ... teljesül.
Beolvasod egy nagy karakter tömbbe az egészet és abba csinálsz keresést, adott szabályoknak megfelelően.
Akár c++ - ba akár java-ba akár pascal-ba meg lehet oldani.
Köszönöm a segítséget!
Minden elérésí út amiben / van az kell igen, pl egy lista.txt be, mivel lehetne megcsinálni ?
Leírták már, hogy le lehet programozni. Én is adtam linket, amin el lehet indulni, node ez neked ahogy nézem magas. Így vettem a fáradtságot és ingyen és bérmentve megírtam egy programot neked, ami kiszedi a kért adatokat a fájlból (csak a linkelt fájlból), és kiírja a képernyőre. A program Free Pascalban készült, linux alatt volt tesztelve és ott hibátlanul működött. A forráskódot innen tudod beszerezni: [link]
Ha ettől többre vágysz, akkor írd át a programot. Ezért azonban lehetőleg ne tegyél fel itt, vagy a prog.hu-n, vagy akárhol egy újabb kérdést, hogy valaki csinálja már meg neked. Ennyi fáradtságot te is vehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!