Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudom az oldalamon a...

Hogyan tudom az oldalamon a facebook komment plugin-ját testre szabni?

Figyelt kérdés

el keztem csinálni egy oldalt és a facebook kommentnél észrevettem hogy ha valamit írnak az oldalamra az nem fog látszani a betű színe miatt hogyan lehetne ezt meg változtatni? a segítségeteket előre is köszönöm

[link] ehez az oldalhoz kéne valami normálisabb,erősebb betűszín hogy látszódjon

2012. jan. 25. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán a scriptben találsz beállítást erre vonatkozólag. Vagy ha nem, szintén a scriptben lehet light vagy dark témát írni a megfelelő helyre.
2012. jan. 26. 01:07
 2/2 A kérdező kommentje:

a facebook oldalán le voltak írva a változók amibe volt egy olyan hogy külső css-ből betallózás de azt július 1jén megszüntetik. a scriptbe nem naon tok bele nyúlni mert betallóza egy helyről....

A facebook style állítását kipróbáltam de nem használt semmit mivel a betűt nem állítja és darknál nem tartja meg a hátteret.

2012. jan. 26. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!