TXT knél mikor melyiket hasznaljuk/ printf, fprintf, scanf, fscanf putchar, getchar, fputc, fgetc fpots, fgets /?
Figyelt kérdés
printf, - ha ki akarok iratni valmit txtbol pl. egy getc bol
fprintf, - ha egy beolvasott karaktert kiiratok,elmentek egy txt be
scanf, - erteket adok egy valtozonak
fscanf,
putchar, - egy darab karaktert megjelenit a kepernyon,
getchar, - egy darab karaktert beolvas egy txtbol,
putc,
getc,
fputc,
fgetc,
fputs,
Amihez nem irtam azzal nem vagyok tisztaba teljesen vagy mar teljesen osszekavart.
www.cplusplus.com/
cpprefence oldalakon mar atneztem tobbszor is de....nem ertem teljesen stb ...
fgets,
2012. jan. 7. 12:14
1/2 anonim válasza:
ami f-fel kezdődik az ugyanarra jó mint az f nélküli változat csak az f-eseket fáljműveletnél használod. Tehát ha fileba akarsz kiírni akkor nem printf... hanem fprintf a többi az dettó.
2/2 A kérdező kommentje:
olyanokra gondolok h mi a kulombseg pl.getc es getchar kozott...de pl. putc vel is lehet fajlba irni szoval mi a kulombsegg akkor a fputc es a putc kozott?
2012. jan. 7. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!