Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Avast antivírus nem engedi h...

Avast antivírus nem engedi h Az Winject-et letöltsem az én gépemen a másik gépen is ki próbáltam és ott engedte akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Válaszokat !
2011. dec. 23. 16:27
 1/3 Czink Attila válasza:
Én sajátos nézettel rendelkezem! Szerintem vedd le a vírusírtót magát, és helyette tanuld meg felügyelni te a géped. Időnként átnézni a Registry-t, feledatkezelővel gyanús, vagy oda nem illő programokat kilőni, azt a könyvtárból törölni. Ez nehéz, de észre fogod venni, hogy a géped fel fog szabadulni a vírusírtó egyeduralma alól, ahol a fagyi visszanyal, azaz ő mondja meg, mit nem tehetsz. Szerintem.
2011. dec. 29. 13:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösszz ! de azt a mappát amiből mondod h töröljem ki a cuccos mert nem oda illő azt merre találom ?
2012. jan. 2. 13:14
 3/3 Czink Attila válasza:

Ha már nincs vírusírtó a gépeden,mint az enyimén- időnként érdemes átnézni mondjuk a windows futó feladatait- ctrl+alt+del, és a második fülön nem kellőképp, de részletes infókat látsz arról, hogy épp mi fut, és ha olyat látsz, ami fent van egy internetes víruslistán, meg kell keresni a merevlemezen a windowsal. Mondjuk, látod,hogy fut olyan,hogy BTL.exe ez egy malware, ami haza is vághatja a vinyódat, mert folyamatos írást/olvasást generál. A windows keresőjével tehát meg kell keresni, hol van a gépen a BTL.exe. Ez csak egy példa.

A vírusírtód típusától függően egyébként bármit lehet telepíteni,ha megfelelő beállításaid vannak, vagy megfelelő engedélyeid. Például ki a gép rendszergazdája? (ki telepítette),és hasonlók...

2012. jan. 27. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!