Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ezt hogyan lehetne kivitelezni?

Ezt hogyan lehetne kivitelezni?

Figyelt kérdés

Van egy oldalam. Itt az adminok cikkeket tudnának írni. Erre ki is találtam egy megoldást. Ami az, hogy egy változóba elrakom az oldalt, egy fopen() függvénnyel létrehozom azt, és eltárolom. De ez az oldal csak statikus nincs benne PHP, mert nem tudok PHP-t beszúrni, mert akkor szintaktikai hibát ír ki.

A másik ötletem az hogy adatbázisban tárolom el az oldalt. De ez már akkor rossz volt amikor kitaláltam...

Valaki ebben tudna segíteni, hogy hogyan lehetne hatékonyan létrehozni dinamikus oldalt?

2011. dec. 10. 16:35
 1/3 ejbenjaro ***** válasza:
És mi lenne ha valami portál motort tennél fel ahelyett, h szenvedsz vele? Drupal, Joomla, E107? Vagy valami, ami szimpatikus.
2011. dec. 10. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Jah, jobban járnál.

Amúgy a szövegeket magát tárolhatod adatbázisban vagy fileban, az oldalon belül pedig csak ennek a filenak a tartalmát kell kilistázni és kész.

"Szintaktikai" hiba meg azt jelenti, hogy valamit eltoltál és nem azt, hogy nem lehet phpt beszúrni.

2011. dec. 10. 18:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Utálom az összes CMS-t. Már tettem fel de egy... Szeretek mindent megírni kézzel.
2011. dec. 10. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!