Mire kell figyelni egy offline navigáció létrehozásakor (wp7+c#)?
Van programozási ismereted?
Anélkül nem igazán fog menni.
Amúgy a térképet valami vektorgrafikus formában érdemes csinálni, az kevesebb helyet foglal.
Aztán kell ismerni pár útkereső algoritmust mondjuk.
"Az a problem, hogy nem tudom miképp álljak neki"
Felejtsd el az egészet, fölösleges.
Ja bocs nem indokoltam meg.
Szóval:
Honnan tudod, hogy az ismereteid elegendő alapnak bizonyulnának egy ilyen bonyolult, összetett program elkészítéséhez? Kicsit elhamarkodottan állítasz dolgokat. Úgy érdemes nekiállni, hogy:
1.Megtanulsz programozni ( normálisan )
2.Ha megtanultál ide vissza jössz, és újrafogalmazod a kérdésedet. Valamint ha már megtanultál programozni - használni a googlet, tudni fogod hogyan tedd!
Egyébként, kedves kérdező!
Szerinted hányan csinálnak egy GPS programot? Elhiszem, hogy neked kell 1saját, de sajnos ez meghaladja a TEEEE és valószínűleg az összes itt jelenlevő ember tudását, VISZLÁT!
Valami kis egyszerűt egyedül is össze lehet hozni szerintem
Itt a meló inkább a térképek összeállításával van, nem magának a programnak a megírásával
(Úgy értem egész M.o.-t le-térképezni nem egy egynapos munka..
Sőt, olyannyira nem, hogy megnézhetnéd más programok, esetleg online térképek térkép-formátumát, és próbálni ahhoz írni egy offline klienst ( = vagy ez lenyúlás? :D))
Kösz a - pontokat, leszarom.
Szóval van egy térképed....hehe xD. A problémát az jelenti, hogy a térképen mi az út? Mert szerintem nem örülni a user ha egy háztömbön vezetnéd keresztül. Valamint szükséged van egy algoritmusra ami kiszámolja a legrövidebb utat. ( persze figyelembe véve a közlekedési szabályokat: behajtani tilos, egyirányú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!