A directX SDK jun (2010) -be benne van minden? Például:Direct draw, direct sound és a többi.
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 07:29
1/5 A kérdező kommentje:
És ha csinálok valami komolyabb cuccot a directX et felhasználva akkor nem fognak beperelni úgy,hogy még az unokáim is a híd alatt fognak lakni?
2011. dec. 9. 07:36
2/5 anonim válasza:
Nem, azért érhető el a DX SDK, hogy felhasználhasd. Annyi a megkötés, hogy csak a letölthető redist directX-et használd fel (tehát amik abban benne vannak), illetve természetesen nem módosíthatod a SDK állományait. De eredeti kiadásban nyugodtan felhasználhatod, nem kell félned, hogy perelnek :)
3/5 _Jessy_ válasza:
Ha pénzt akarsz belőle csinálni, akkor szerintem mindenképpen kell valamilyen licensz. De nem hiszem, hogy bármi komolyabbat tudnál csinálni vele. Nem azért, mert nincs hozzá tehetséged, hanem azért, mert a komolyabb programok hónapokig készülnek, úgy, hogy nem egy ember, hanem egy egész csapat dolgozik rajta.
4/5 anonim válasza:
DX-hez nem kell licensz, szabadon eladható, a leírt feltételekkel.
Amúgy, ha grafikát szeretnél csinálni, és kezdő vagy, akkor ajánlom figyelmedbe az XNA frameworkot, ami egy wrapper a dx natív függvények köré - nagyon megkönnyíti a dolgodat, és szintén eladható a vele készült dolgok :)
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy tudom XNA ba csak c# nyelven lehet programozni én pedig c++ vagyok.
Nincs valami xna hoz hasonló amiben c++ lehet?
2011. dec. 9. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!