Hogy lehet regisztrációs robotot létrehozni?
@03:25:
"nem veletlenul generelja, hanem csak sokvsltozat van, de egyszeruen csak el kell olvasni, milyen adat van moge irva"
Téves, a jó rendszer TÉNYLEG VÉLETLENÜL generál!
Írtam már ilyet, megírni nem olyan nehéz a védelmet, de kijátszani igen!
Amúgy az egyetlen jó módszer a képanalizálás (hacsak nics valami orbitális hiba a rendszerben), ez lehet könnyű, vagy nehéz, a kódtól függ. Van ahol csak bevágják a számokat egy képre, azt könnyű feldolgozni. Van ahol elmozgatják, forgatják stb úgy, hogy még a valódi ember is nehezen olvassa.
Na azokat nehéz analizálni.
Bár könnyítésnek itt van egy jó kis lib: [link]
hogy tud véletlenül generálni? kifejtenéd bővebben? ugye kell hozzá egy kép is, és azt akkor mégis honnan veszi?
egyébként HTML forráskódban egyedül a kép linkjét találtam, mint különbséget (megnyitottam az oldalt, a forráskódot, frissítettem, és az új forráskódot is megnyitottam)
és aki megnyitotta a képet, amit belinkeltem, az tudja, hogy ez egy könnyen felismerhető kép, én is az analizálós módszerre gondoltam.
kedves 15. válaszoló!
a 11. én voltam :)
a 12.-re gondoltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!