Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
A session_start(); függvényt szeretném meghívni, da mindig ezt kapom , és nem adódik át az értéke a bejelentkezésnél.
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent
2011. dec. 3. 14:51
1/4 anonim válasza:
2dolog ami erre beugrott:
Ne legyen a session_srart(); előtt semmilyen HTML kimenet, sőt talán az a legjobb, ha a PHP fájlt, kapásból egy session_start(); -al indítasz.
A másik, hogy ha ingyenes tárhelyen/szerveren van a program (pl.: atw) akkor ha jól tudom létre kell hoznod a főkönyvtárban egy "tmp" nevű mappát. Ez nem biztos, mert én magam sosem csináltam, de úgy rémlik ezt olvastam róla.
2/4 A kérdező kommentje:
és ez a függvény akkor is használható hogyha egy forrásfile-on belül csak egyszer hívom meg a függvényt mondjuk az első PHP blokkban, és ha az 5.dikben vizsgálom a $_SESSION["valami"]-ben tárolt értéket, akkor is kiírja?
2011. dec. 3. 15:02
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. dec. 6. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!