Mennyi esélyem van programozó karrierbe fogni 33évesen?
Hi!
Végzettségem informatika tanár , de nem a szakmámban dolgoztam. Mostanában gondoltam arra , hogy autodidakta módon programozást, webprogramozást tanuljak.
Régebben deplhi-t használtam , de csak ilyen egyszerűbb programokat írtam (tetris, nyilvántartó progi, szótár, gagyi focis játék...stb)
Jól el vagyok a jelenlegi munkámmal is (idegenforgalom), de rájöttem , hogy hiányzik a programozás.
Ha esetleg durván kikupálnám magam 2-3év alatt akkor lenne esélyem ilyen területen elhelyezkednem? Vagy alapból kiröhögnek, mert ennyi idősen nem dolgoztam még ilyen területen?
ui: java,c++, php+mysql+javascript ezeket tervezném
Köszönöm a válaszokat!
4-es hozzászólónak : igen ettől félek én is , hogy tök felesleges belekezdenem ,mert esélytelennek tűnhet behozni a lemaradást.
Még valami:
Ki számít jónak? akire azt mondanátok, hogy alkalmaznátok?
Magától a semmiből építsen fel egy bonyolultabb alkalmazást,vagy 100%-ban ismerje egy nyelv minden lehetőségét, vagy meglévő kódba minél gyorsabban/értelmesebben tudjon belejavítani, vagy mindig találja meg a legcélszerűbb megoldást a problémára ..stb vagy minden egyben? :)
Mert az odáig oké, hogy x programot meg ír valaki, de azt meg lehet 100féleképpen is tenni. Amire gondolok, hogy minél egyszerűbb átláthatóbb, költséghatékonyabb legyen.
Én nem fognék programozói karrierbe a helyedben ennyi idősen, ellenben elkezdenék Android Market-re appokat írni.
70% megy zsebbe és ha van fantáizád tök egyszerű appokkal is jól lehet keresni. És a munkádat sem kell otthagynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!