Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudom visszaállítani a...

Filipó István kérdése:

Hogyan tudom visszaállítani a wifi Ip címét?

Figyelt kérdés
Van egy tl-wn422g típusu wifi és lállítottam az alap ip cimet, mert véletlen a mégse gomb helyett a ok gombra kattintottam, a beállítás panelen... ha valaki tudja a megoldást az írjon. köszönöm
2011. nov. 25. 13:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hát ez valamiért nem jött össze de azt írta hogy a dhcp engedélyezve...
2011. nov. 25. 14:23
 12/13 Pj0tr ***** válasza:

A routernek két IPje van.

Az egyiket a felette lévő szolgáltatótól kapja (DHCP-n keresztül), legyen az a netszolgáltató vagy egy másik router.

A másik IPje statikus. Az a belső IPje. Ezen keresztül kommunikál az általa fenntartott hálózattal.

Ha még rá tudsz csatlakozni és van neted, akkor ... Na jó ezt nem árulhatom el. Fizess elő egy saját netre és ne lopj. Remélhetőleg nem csesztél el semmi fontosat a routeren. De ha leírnád, hogy pontosan melyik is ez az iskola akkor betelefonálnék a rendszergizdának, hogy monnyon le mert nagyon béna, ha se a wifi nincs lekódolva se az admin page...

2011. nov. 25. 14:37
 13/13 A kérdező kommentje:

igazából ez volt az elsődleges... csak ugye "állítólag" helyileg kivitelezhetetlen a kiépítése a netemnek technikai túlterheltség miatt... és hát az összes kiszolgálónál voltam már ugyanazt a választ kaptam... elutasítva... szóval jobb híján megy most ez a wifis megoldás... amugy a haverom az illetékes a suliban... ezért tudok csatlakozni...

de nekik nem kerül többe...

2011. nov. 25. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!