Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Megoldanátok nekem a lent...

Megoldanátok nekem a lent látható MATLAB-os és SCILAB-os feladatokban?

Figyelt kérdés

Az f(x)=(n-edik gyök alatt x+2)/23,2 függvény értéke a köv. 3 pontban ismert. A feladat a pontokra jólilleszkedő görbe megtalálása az n paraméter meghatározásával.(x=0:0.1:100)

x f(x)

10,9 0,090337

30,9 0,118445

90,9 0,159941

A végrehajtandó feladatok:

1. MATLAB/Scilab script készítése

2. A három pont ábrázolása fekete csillaggal

3. Paraméteres vizsgálat (ciklus segítségével), amelynek célja a pontokra jól illeszkedő görbe megtalálása (n=1:0.01:5)

4. A kísérleti tartomány felső és alsó határán számított megoldás bemutatása kék illetve zöld vonallal (n=1 ill. n=5)

5. A megfelelő paraméter meghatározásához számítson a három pontban vett eltérés összeget

6. Ha ez az eltérés 10-7-nél kisebb fogadja el jó megoldásnak

7. Az elfogadott megoldás ábrázolása piros vonallal

Minden megoldást szívesen fogadok és ezerszer megköszönöm!Sajnos nagyon nehezen mennek a feladatok. Próbálok vele szenvedni, de egyszerűen nem megy:( .Nagyon megköszönöm ha valaki segít!

2011. nov. 24. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Van az az összeg...
2011. nov. 27. 18:00
 2/3 A kérdező kommentje:
:(. Keddre kéne , eddig matekot tanultam. Nem lesz időm rá, meg azt se tudom hogy kell.
2011. nov. 27. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
2011. nov. 27. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!