Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyit lehet elkérni egy...

Mennyit lehet elkérni egy webdizájn-ért számla nélkül?

Figyelt kérdés

és tudtok nekem pár weboldal példát mutatni hogy szerintetek 2011-ben mire lehet azt mondani hogy tökéletes.

Előre köszönöm.

2011. nov. 15. 18:15
 1/6 CactusClone ***** válasza:

Nincs olyan, hogy tökéletes. Kinek ez tetszik, kinek az.

Teles weboldalt szerkesztenél, vagy csak a sablont készítenéd el?

2011. nov. 15. 20:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Értek mindkettőhőz csak programozni nem szeretik igy engem csak a design része érdekelne.
2011. nov. 15. 20:20
 3/6 CactusClone ***** válasza:
Háááát....miután cms rendszerekhez ezerszámra vannak jobbnál jobb sablonok ingyen, nagyon ott kell lenned (szerintem). 30-50 ezer egy egyszerűbbért, 150-200ezertől a komolyabb egyedi designért. Véleményem szerint.
2011. nov. 15. 20:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, ezt én is belekalkuláltam DE úgy veszem észre a sablonok az egyedi tervezésű lapokat felett átvenni a hatalmat úgymond.
2011. nov. 15. 20:31
 5/6 CactusClone ***** válasza:

Nézd, ha valaki totál egyedi desing-t akar, az meg is fizeti, de az nem csak webdesign-t készíttet, hanem logót, arculattervet stb-t.

Az ingyenes sablonokat meg a licenc alapján úgy alakítod, ahogy neked tetszik (színek, oszlopok, képek stb.), csak általában egy visszalinknek és eredeti készítő logójának kell az oldalon maradnia.

És hát ez van. Sok ilyen van, de aki nem tud, vagy nem akar ezzel foglalkozni, annak lehet saját design-t csinálni.

Én is szoktam úgy weboldalt készíteni, hogy megtervezem az oldal látványát és a sablont. Túl sokat nem lehet érte kérni. Sablonnal kicsit olcsóbb, de zömében ott is alakítani kell rajta valamennyit.

2011. nov. 16. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Én ezért is hajlok az egyedi tervezésre a sablonokért keveset lehet kérni, nem saját...
2011. nov. 16. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!